"Mustafa Gökçe, Ak Parti'den Kuşadası Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı"

Mustafa Gökçe, Ak Parti Kuşadası Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Ak Parti'nin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Kuşadası Belediye Başkanlığı için ikinci aday adayı olan Gökçe'nin açıklamasına sivil toplum kuruluşları, eski belediye başkanı Fuat Akdoğan, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Aday adaylığı açıklamasında Mustafa Gökçe, dün planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle bugüne ertelenen etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Gökçe, bu yolda birlikte çıktığı aday adayı arkadaşı Esat Altungün'e başarılar diledi.
Gökçe Açıklamasında, 23 Kasım 2023'te başvuru tarihinden bir gün önce, gerekli evraklarını hazırlayarak aday adaylığı resmi başvurusunu İlçe Başkanlığı'na yaptığını belirten Gökçe, 2003 yılında Ak Parti çatısı altında başlayan siyasi kariyerinde 21 yıl boyunca Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kutlu davaya hizmet etmenin şerefini yaşadığını ifade etti.
Mustafa Gökçe, 23 Kasım 2023 tarihinde aday adaylığı başvurusunu yaparak, 21 yıldır süregelen siyasi yaşantısında bugün Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyledi. Gökçe, ilçe başkanlığından genel merkeze kadar tüm teşkilatın sahada esnaf ziyaretleri ve hemşehri buluşmaları ile yerel seçimlere hazırlandığını vurgulayarak, Genel Merkez'in kimi adayı gösterirse göstersin, kazananın partileri olacağına inandığını ifade etti.
Ayrıca, Mustafa Gökçe, açıklamasında partililere ve destekçilere teşekkür ederek, Kuşadası'nı Ak Belediyecilikle buluşturacaklarına olan inançlarını yineledi ve Rabbimden mahcup olmamalarını diledi.

Mustafagökçe akparti