Murat Uluç'tan Türkiye Kupası'nda Muhteşem Dönüş

Altay, Türkiye Kupası 2. turunda Aliağa FK ile karşılaştı. Transfer yasağı nedeniyle kadrosunu genç oyuncularla dolduran Altay, maça 42 yaşındaki Murat Uluç'u da ilk 11'de sahaya sürdü. Uzun süredir futboldan uzak olan Murat Uluç, attığı 2 golle takımını 2-1'lik galibiyete taşıdı ve Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi.

Maçın 15. dakikasında Altay’ın kazandığı serbest vuruşu kullanan Murat Uluç, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Murat Uluç’un Altay formasıyla attığı ilk gol oldu. Murat Uluç, 35. dakikada da penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı. Aliağa FK, 75. dakikada Mehmet Ali’nin golüyle farkı bire indirdi, ancak maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Altay sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Maç sonunda Murat Uluç, takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından tebrik edildi. Murat Uluç, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Futbola dönmek benim için çok özel bir duygu. Altay’a ve hocama bana bu şansı verdikleri için teşekkür ediyorum. Takım olarak çok iyi mücadele ettik ve Türkiye Kupası’nda bir üst tura çıktık. Bu benim için unutulmaz bir gün oldu” dedi.

muratuluç altay