Metin Yavuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nu Eleştirdi: "Fetret Dönemini Yaşıyoruz"

Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen önceki dönem milletvekili Metin Yavuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Yavuz, Aydın'ın son 15 yıldır "fetret dönemini" yaşadığını ifade etti.

Metin Yavuz, toplantıda yaptığı konuşmada, Özlem Çerçioğlu'nun yönetimini yetersiz bulduğunu belirterek, "Hiç kimse yatağa aç girmeyecek sloganı ile 15 yıldır siyaset yürütmeye çalışan ama yüzeysel olarak lokum, halı, pide, portakal vs dağıtan bir yönetim var. Bunun dışında hiçbir hizmet üretmedi" dedi.

Yavuz, sosyal medya üzerinden Aydın'ın eksiklerini sıkça paylaştığını ve yapılmayanları her zaman dile getirdiğini vurgulayarak, şu soruları sordu: "Ailenizle büyük bir parka hafta sonu gidebiliyor musunuz? Akşam çocuklarınız ile birlikte sokak köpeklerinden korkmadan sokaklarda yürüyebiliyor musunuz? Aracınızı park etmek için kaç tur atıyorsunuz? Otobüsle yolculuk yapmak için gittiğinizde kötü kokuyu alıyor musunuz?"

Ayrıca, Aydın'ın diğer şehirlerle kıyaslandığında eksiklerini sıralayan Yavuz, vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştıracak projelerin ve hizmetlerin 15 yıldır neden hayata geçirilmediğini sorguladı. Eleştirileriyle dikkat çeken Yavuz, Aydın'ın gelişimini ve vatandaşların beklentilerini ön plana çıkararak, belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

metinyavuz akp chp özlemçerçioğlu