Kuşadası'nda Gazeteci Ufuk Baksi'den Ömer Günel'e Sert Tepki: Hizmet Değil, "Hezimet" Çağı...

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e yönelik sert eleştiriler, gazeteci Ufuk Baksi'nin kaleminden sıradışı bir yazıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Baksi'nin "Hizmet Değil, 'Hezimet' Çağı..." başlıklı yazısı, beğeni rekorları kırarak geniş bir kesime ulaştı

Yazının tam metni ise şöyle:

"HEZİMET DEĞİL, 'HEZİMET' ÇAĞI...
HEZİMET ÇAĞI 31 MART'TA SONA ERECEK

Kuşadası Belediyesi'nin başı Ömer, bu seçimde 'Hizmet çağı devam edecek' sloganını kullanıyor. Biliyorsunuz dağı taşı bu sloganla kapladı. İlk gördüğümde ya sabır çekmiştim. Bu nasıl bir yüzsüzlük anlamak gerçekten zor. Sen Kuşadası'na 5 yılda tarihi hezimet yaşat, sonra da hizmet çağı devam edecek de. Oldu paşam! Başka emrin? Ne devam etmesi kardeşim? Kuşadası halkı ne yapacağını iyi bilir. Senin kazanmana izin vereceğini mi sanıyorsun? 31 Mart'ta bu hezimet çağı, bu baskı ve zulüm çağı sona erecek. Bunu böyle bilesin!"

Gazeteci Ufuk Baksi'nin bu sert ve etkileyici ifadeleri, Kuşadası'nın siyasi atmosferine yeni bir boyut kazandırırken, vatandaşlar arasında da büyük bir yankı uyandırdı.

Baksi'nin yazısı, sosyal medyada geniş kitlelere ulaşarak hızla paylaşım rekorları kırarken, Kuşadası halkının 31 Mart'taki seçimlerde vereceği kararın ne olacağı merakla bekleniyor.

Ufukbaksi Kuşadası hizmetcagı