"Gökçe'den Günel'e Nezaket Ziyareti

AKP Kuşadası Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Gökçe, CHP Güzelçamlı Mahalle Temsilciliği'nde, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Günel, Mobil Ofis Hizmet Aracı ile Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerini ziyaret ederken, Gökçe de bu ziyaret sırasında kendisini ziyaret etti.

Başkan Günel'in alan gezisine belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Güvercin Masa gezici ekibi de katıldı. Mobil Ofis Hizmet Aracı ile Davutlar Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Günel, ardından Güzelçamlı'ya geçti. CHP Güzelçamlı Mahalle Temsilciliği üyeleriyle kısa bir toplantı gerçekleştiren Günel'e, AKP Kuşadası Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Gökçe nezaket ziyaretinde bulundu.

Gökçe, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Başkan Günel ile centilmen bir seçim atmosferi geçirdiklerini belirterek, esnaf ziyareti sırasında Günel'in bulunduğunu duyunca ziyaret etmeye karar verdiklerini söyledi. Gökçe, siyasetlerini her zaman olması gereken seviyede tuttuklarını ve bundan sonra da aynı seviyede devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, Günel'e nazik karşılaması için teşekkür etti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de ziyaretten dolayı Gökçe'ye teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Günel, nazik ziyaretin seçim sürecine olumlu bir katkı sağlayacağını belirtti.

 

Mustafa gökçe akparti ömergünel chp