CHP'Lİ MUTLU'DAN MUSTAFA BAYRAKTAR'A SERT TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Berkcan Mutlu, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar'a tepki gösterdi.

CHP’li Berkcan Mutlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

20 yıldır görmediği hizmeti gören, gerek alt yapısı gerekse de üst yapısı yeniden inşa edilen Kuşadası’nda, Mustafa Bayraktar haksız ithamları ile yaşadığı kente ihanet etmeye devam ediyor.
Bu neyin hırsı Sayın Bayraktar, bu saldırgan tutumunuzun kaynağı ne?
Bugün tüm turistik çarşıları yenilenen, yolları, kaldırımları, parkları, sokak ve caddeleri pırıl pırıl bir kent haline getirilmiş Kuşadası’nda esnaflık yapıyorsunuz.

Kentimize gelen tüm vatandaşlar yapılan çalışmaları ve başlatılan bu hizmet seferberliğini takdir ederken, siz kalkmışsınız yenileme çalışması süren bir alandan fotoğraf paylaşarak belediyemizi ve yapılan hizmetleri karalıyorsunuz.
Asıl Siz; bu kent için utanç verici, haksız ithamlar da bulunarak bu kente ihanet ediyorsunuz.
Asıl Siz; bu davranışlarınızdan, gerçeği yansıtmayan beyanlarınızdan utanmalısınız.
Asıl Sizin Kuşadası’na ve emekçilerine bir özür borcunuz var.

Kentini seven insan kentinde yapılan güzellikleri görür. Gözünüzü de gönlünüzü de karalar bürümüş, kente ve emekçilerine ihanet etmekten vazgeçmiyorsunuz.
Umarız ki bu şekilde gerçekten çok uzak, haksız ve mesnetsiz içeriklerle bir daha Kuşadası kamuoyunun karşısına çıkmazsınız.

CHP Mustafabayraktar