AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz'den Mülk Satışı Tepkisi

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, Kuşadası Belediyesi tarafından alınan mülk satış kararı hakkında açıklamalarda bulundu. Sarıgöz, Belediye Yönetimi'nin keyfi uygulamaları nedeniyle oluşan bütçe açıklarının mülk satışı ve kredi kullanımıyla giderilmeye çalışılmasını eleştirdi.

Sarıgöz, "Kuşadası Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda, Belediye Yönetimi tarafından meclis gündemine getirilen ve mülkiyeti belediyemize ait arsa vasfındaki 11 adet taşınmazın satışına Cumhur İttifakı grubu olarak ret oyu vermemize rağmen, yerel iktidarın oy çokluğuyla geçen belediye mülklerinin satış ihalesi 06.06.2024 günü gerçekleştirilecek," dedi.

Açıklamasında, belediye yönetiminin bu tür uygulamalarının bir âdet haline geldiğini belirten Sarıgöz, "Belediye yönetiminin Kuşadası’nın taşınmazlarını satarak, Kuşadamızın geleceğini ipotek altına almasını Kuşadalı hemşehrilerimiz adına şiddetle karşı çıkıyoruz," ifadelerini kullandı.

Sarıgöz, Kuşadalı hemşehrilerinin bu duruma karşı bilinçli olmaları gerektiğini vurgulayarak, kamuoyunun dikkatini bu konuya çekmek istediklerini belirtti. "Siz değerli Kuşadası kamuoyunun bilgisine," diyerek açıklamasını sonlandırdı. Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan

fatihsarıgöz chp akp