AK Parti Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Gökçe, Kuşadası Belediyesi Yardımlarını Eleştirdi!

*Kuşadası Belediyesi'nin yaptığı yardımlar, AK Parti Belediye Başkan A.Adayı  Mustafa Gökçe tarafından eleştirildi. Gökçe, yapılan yardımların övgüye değer olmasına rağmen, yardımın tanıtımında kullanılan yöntemleri eleştirdi.

Özellikle dağıtılan yardım poşetlerinin üzerinde belediye başkanının isminin bulunması, Gökçe'nin dikkatini çekti.
Gökçe, "Süt dağıtıyorsunuz, buna diyecek bir şey yok. Ancak yardımların tanıtımında acil durum hissi yaratmaya gerek yok. Bir elin verdiğini bir başka elin görmemesi gerektiğini biliyoruz. Bu yardımların seçim dönemine denk gelmesi ve yeleklerle yapılan tanıtım, sanki acil bir durum varmış gibi algı yaratıyor. Ayrıca, poşetlerde belediye başkanının isminin olması da eleştirilecek bir durum" dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Deprem Yardımlarında Kendi İsmini Yardım Kolilerine Yazdırmıştı!
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, daha önce deprem yardımları sırasında Kuşadalıların yardım kolilerine kendi ismini yazdırarak dikkat çekmişti. Bu durum, Kuşadası halkı arasında tartışma yaratmış ve birçok kesimden eleştiri almıştı.

Seçime kısa bir süre kala gerçekleştirilen bu yardımların, seçim kampanyası içerisinde bir propaganda aracı olarak kullanıldığı iddialarıyla birleşince, Kuşadası Belediyesi'nin tanıtım stratejisi ciddi bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Gökçe'nin eleştirileri, kamuoyunda geniş yankı bulurken, Kuşadası Belediyesi'nin konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

ömergünel akparti mustafagökçe